12 Eylül 2009 Cumartesi

KOLLOİDAL GÜMÜŞ


İçindekiler ; Origano otu, yabani hindibağ, poliganom, yaban gülü yemişleri, arctostaphylos yaprakları, akdiken yemiş ve çiçekleri, üvez ağacı yemişlerinden yapılan konsatresen elde edilen Colloidal Gümüş ve arıtılmış su.
Metal gümüşün sıvı bir süspansiyonu olan Colloidal Gümüş tıp dünyasında şu anda en önemli konulardan biri. Rusya’nın tamamen karışık bitkilerin konsantresinden elde ettiği Colloidal Gümüş etkili bir antibiyotik ve antiseptik
olarak yardımcı tedaviye destek olmaktadır. Yapılan araştırmaların sonuçları Colloidal Gümüş’ün organizmanın adapte olma gücünü arttırdığı, kan dolaşımına ve zarar gören dokuların yenilenmesine etki sağladığını göstermiştir.
Ayrıca ürünün Mononükleer fagosit sistemi hücrelerinin Makrobisit aktifliğini arttırdığı ve virüsler başta olmak üzere bir takım mikroorganizmaların fagosite edilmesini sağladığı belirlenmiştir.
Ayrıca Colloidal Gümüş’ün sadece hastalığı tetikleyici mikropları değil söz konusu mikroplar tarafından üretilen toksinleri yok ederek, enfeksiyon sonucunda ortaya çıkan organizma sistem bozukluklarını ortadan kaldırdığı da tespit edilmiştir.
Araştırmaların sonucunda ürünün başta solunum ve bağırsak enfeksiyonları dahil olmak üzere tüm enfeksiyon hastalıklarında organizmanın koruyucu gücünün arttırılması için önerildiği belirtilmiştir.
Ayrıca ürünün adenovirüs hastalıklarında, gribin en yaygın olduğu dönemlerde kullanılması uygun görülmüştür. Lokal olarak kullanılması durumunda Gümüş’ün yüksek etkisi virüslü ve bakterial vb.
hastalıklarda Kulak Burun Boğaz (K.B.B.) hastalıklarında tespit edilen pozitif etkisi uzun yıllar süren uygulamalar sonucunda tespit edilmiştir.
Organların mukoz dokularının enfeksiyon aşamalarının profilaktiğini sağlamaktadırlar. Alkol içermemektedir ve alışkanlık yapmadığı gibi deri gözeneklerini kapatmamaktadır. Maksimum etkinin sağlanabilmesi
için Diab tablet ve jel ile birlikte alınarak organizmada bozulmuş gümüş dengesinin sağlanmasına yardımcı olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder