12 Eylül 2009 Cumartesi

BEBEĞİNİZ İÇİN %100 DOĞAL


MOOMİYO Krem – Balzam
MOOMİYO Krem – Balzam Çok Yönlü Doku Onarıcı ve Antibakteriyel
Her türlü cilt hasarında sizin yardımcınız ve destekçiniz olacak.

•Göğüs altı kıvrımlardaki doku hasarlarında
•Sürtünen alanlarda
•Çocuklarda görünen kırmızı döküntüler
•Pişiklerde
•Göğüs ucu çatlaklarda
Moomiyo Krem – Balzam, yüksek kalitede 200 mg Sea – Buckthorn ( sea - Buckthorn) yağı ve özel arıtılmış Altay dağlarından elde edilmiş Moomiyo içerir. Moomiyo ve Sea - Buckthornun nemlendirici ve yara iyileştirici özelliklerine ek olarak doğal bileşen olan hiyaluronik asit, krem – balsamın etkisini güçlendirir.
Moomiyo,
Doğal biyolojik olarak aktif organik madde ve inorganik yapıda mikro ve makro elementlerden oluşmuştur. Moomiyo’nun içeriğinde; steroidler, fosfolipidler, reçine, ve reçinemsi maddeler-glisin, serin, alanin, lizin, arginin, lösin, tirozin, fenilalanin, glutamik asit ve aspartik asit, metiyonin, valin, triptofan gibi organik maddeler, okzalik asit ve sitrik asit gibi organik asitler, P, B1, B6, B12, vitaminleri, bakır, demir, çinko, kobalt, potasyum, kalsiyum, total fosfor, magnezyum, kalay, kadmiyum, molibden gibi inorganik maddeler bulunur.Moomiyoyu oluşturan doğal bileşenler insan vücudundaki birbiri ile ilgili olan olayların kontrolüne iştirak eder. Moomiyo doğal bileşenleri, spesifik olmayan vücudun korunma mekanizmasına ait faktörleri ( endojen interferonların ve doğal öldürücülerin üretimini indükler) ve immünitenin hümoral ve hücresel bileşenlerini, adaptif mekanizmaları ve onarım mekanizmalarının hızlanmasına yardım eder. Moomiyo antioksidan, membran koruyucu ve antifilojistik etkiye sahiptir. Bakteriyel enfeksiyonlara karşı organizmayı korur.
Sea – Buckthorn;
Dokuyu besleyen, canlandıran, yenileyen ve doku tedavi edicidir. Uzun zamandır doğu da kullanılırken son zamanlarda batı tıbbı tarafından da kullanılmaya başlanmıştır.
Sea Buckthorn yağı; yanık, güneş yanığı, yaralar, egzama gibi doku yaralarının iyileşmesini hızlandırmak ve ülserler, lezyonlar, erozyonlar ( aşınmaları)dahil olmak üzere mukoza membran koşullarını düzeltmeye yardım etmek için kullanılmıştır. Sağlıklı cilt metabolizması için gerekli olan besinleri içeren Sea Buckthorn kırışıklıklarla mücadelede, cilt kuruluğunda, iyi beslenmemekten kaynaklanan erken yaşlanma ile savaşmada yardımcı olur.
Sea Buckthorn yağının içeriğindeki cildin değerli ve nadir bileşenlerinden biri olan palmitoleik asit bulunur. Yanıkları ve yara tedavisinde değerli bir topikal ajandır.
Sea buckthorn bitkisinin eşsiz yağı, biyolojik olarak aktif ve iyileştirici özelliğe sahip yüzden fazla bileşen içerir.
Sea Buckthorn daki Tokoferol ( Vitamin E) miktarı çok yüksektir.
Calendula; sedatif, bakterisit, ağrı kesici etkiye sahiptir. Organizmanın enerji merkezi üzerine aromatöropatik etki gösterir.
Plantago (Sinir Otu); İçeriğinde bulunan silisyum ve taninler sayesinde kan damarlarının duvarlarını güçlendirici, iltihabı önleyici etki göstermektedir.
Hyaluronik Asit: Etkili nemlendirici özelliği olan doğal bir üründür. İntradermal bağ dokusunda bulunduğu için, nemi uzun süre muhafaza eder. Deri elastikiyetini güçlendirir
Kullanım şekli ve dozu
Etkilenen bölge üzerine dairesel hareketler şeklinde deriye iyice yedirerek uygulanır. Günde iki kere uygulama tekrar edilir.
Saklama Koşulu ve raf ömrü
Karanlık ve kuru yerde oda sıcaklığında saklanabilir.
Tüpün üzerindeki alüminyum folyo açıldıktan sonra 12 ay içinde tüketilmelidir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder