12 Eylül 2009 Cumartesi

HAZEL VARİS FORTE


HAZEL FORTE Anti Varis Kremi Kılcal Damarların ve Varikoz damarların rahatsız edici görüntüsünü azaltır, varisle ilgili şikâyetleri dindirir. İçeriğindeki medikal bitkiler • Damar elastikiyetini artırır • Damar duvarlarını güçlendirir. • Kan do
HAZEL FORTE Anti Varis Kremi

Size nasıl yardım eder
Kan dolaşımının yetersizliğinden kaynaklanan ayaktaki ödemi yok eder.
Bacaklardaki ve ayaklardaki ağrıları giderir.
Venlerin kas iplikçiklerinin kasılıp gevşemesini uyararak venlerin tonusunu aktive eder.
Şişmiş damarların şişkinliğini azaltır.
Derinin metabolizmasını ve immün sistemini düzenler.
Kan dolaşımını, düz kas aktivitesini, hücre yenilenmesini uyarır.
Hızlıca deri tarafından emilmesi ve uzun süre kalması nedeniyle yara iyileşmesini hızlandırır.
Bacak dolaşımını düzenler, Venleri ve kapilerleri güçlendirir.


HAZEL FORTE Anti Varis Kremi

Günde 2- 3 kez etkilenen yere parmak ucuyla uygulanır. Varis ve kılcal damar çatlamalarına ilişkin bulgular kaybolana dek Hazel Forte Anti Varis Kremi etkilenen bölgeye uygulanır. Varis ve kılcal damar çatlamalarına ilişkin rahatsızlıklar geçtikten sonra, koruma amaçlı altı ayda bir on beş gün uygulama yapmanız tavsiye edilir.

HAZEL FORTE Anti Varis Kremi,

Varise karşı bitkisel merhem olarak fındık ağacı yaprağının 2000 yıla aşkın bir geçmişi vardır. Fındık ağacı yaprağı özü-damar iyileştirici olarak güçlü bir etkiye sahip olup, flebit, damar varisleri, ülser gibi hastalıklarda çok sık kullanılmaktadır. Hassas deriyi sakinleştirir. Ana damar ve kılcal damar duvarlarını güçlendirir.



Bacaklarınızın Dostu

HAZEL FORTE Anti Varis Kremi

Aesculus Hippocastanum ( atkestanesi);

Kan damarlarını güçlendirir. Efektif bir biçimde kapiller geçirgenliğini düzenleyerek kapiller kırılganlığı ve ödemi azaltır. Elastikiyetini kaybetmiş olan kan damarlarını onarmaya ve güçlendirmeye yardım eder. Atkestanesinde bulunan enaz iki bileşik, aesulin ve aescin dolaşımı etkileyebilir. Her ikisi de koumarin glikozitleridir. Koumarinler kan pıhtılaşmasının ilk atağını yavaşlatır. Aesculin kanı inceltir, kan viskozitesini düzeltir. Vasküler koruyucu özelliği ile birlikte bu etkisini ortaya koyar. Aescin, saponinlerin kompleks bir karışımıdır. Sponin bileşikleri sıvıların yüzey gerginliğini azaltır. Aescin iç damar duvar geçirgenliğini artırır.


Saphora japonica

Damar sağlığı açısından en etkili bitkilerden biridir. Avrupa’da çeşitli venöz hastalıklarda araştırılmıştır. Venlerin ve kılcal damarların stabilitesini sağlar. geçirgenliğini normale döndürür. İltahabı azaltır. Kan mikro dolaşımını düzeltir.
Varikoz venli 2000 den fazla hasta üzerinde bu ekstrenin klinik çalışması yapılmıştır. Ağrı, ödem, sızlama, ayak ağrısı ve rahatsızlıkta etkili olduğu gösterilmiştir. Herhangi bir yan etkisine rastlanmamıştır.

Spirea Ulmaria

Deri epitelizasyonunu (yaranın kapanmasını) sağlar. Yüksek antioksidan ve anti enflamatuar özelliğe sahiptir.

Atkuyruğu

Bitki de bulunan silikoz bileşikler deri esnekliğini sağlayan elastinin sentezinde rol oynayan bakır elementini içerir.
Özel olarak seçilmiş Atkestanesi, Spirea Ulmaria, Saphora Japonica ve Atkuyruğu özü fındık ağacı yaprağının etkisini birkaç kat daha arttırır ve tüm damar duvarlarında iltahap oluşumunu önler.

1 yorum: