12 Eylül 2009 Cumartesi

GEL DİABETA


Jel DIA-ß’in orijinal formülü Rusya Sağlık entitüsü tarafından geliştirilmiş olup Jel DIA-ß hiyaluronik asidi insan derisinde bulunan hiyaluronik asit ile uyumludur. Doku bütünlüğünün bozulduğu durumlarda Jel DIA-ß içeriğindeki hiyaluronik asit ve D-panterol poliyet CA, Hücre rejenerasyonunu uyarır, metabolizmayı düzenler. Jel DIA-ß formülü metabolizmayı ve cilt yaralanmalarının rejenerasyonunu stimüle eden hiyaluronik asit ve D-pantenol poliyet CA, triethanolamin Kotan CG ve saf su içerir. · Granülasyon oluşumunu sağlar ve epitelizasyonu stimule eder ve uyarır, · Mikroplara karşı etki sağlar. · Dokuların ve yaralı kısımların şişkinliğini azaltır. · Güçlü ağrı kesici bir etkiye sahiptir. · Kozmetik olarak yara izlerinin giderilmesini sağlar. DIA-ß Jel’in Endikasyonları; · Trofik ülserler, · Zayıf granül özelliğine sahip yaralar, · Enfeksiyon yaraları dahil olmak üzere yumuşak doku ve deri yaraları, · Bası ülserleri (yatalak hastalardaki deri yaraları) Diabet hastalarının dikkatine; En iyi sonuç için DIA-ß tablet ve hızlandırıcı etkiye sahip collodial gümüş ile birlikte kullanılması önerilir.

DİAB TABLET



İçindekiler: MKS-234,4 mg (günlük ihtiyaç1), Kurutulmuş andıç otu rizomu 100 mg,Kuru orman gymnema sylvestre yaprağı özü 80mg, Kuru üzüm salkımı özü 40 mg, Glycyrrhiza bitki özü, Magnezyum sülfat 20 mg (günlük ihtiyaç 5), Meyan kökü özü16 mg, Çinko sülfat 8 mg (günlük ihtiyaç 50), Vitamin B6-1.6 mg, (günlük ihtiyaç 100) Gurmar (gymnema) Güneydoğu Asyada iyi bilinen ve iki bin yıldan fazladır hiperglisemiye neden olan hastalıkların tedavisinde kullanılan bir medikal bitkidir. Gurmar yapraklarının farmakolojik özellikleri, diyete bağlı kalınmaması durumunda bile kan glukozundaki günlük değişimleri (en yüksek noktalar) yumuşatan bir etkiye sahip gimnemik asidin varlığıyla belirlenir. Diyabet hastalığının ve onun komplikasyonlarının gelişmesinin dokulardaki büyük miktardaki serbest radikale ve lipit peroksidasyon ürünlerine bağlı olduğu genel olarak bilinmektedir. DIA R preparatının içindeki kök ekstresinin varlığı lipit metabolik dengesizliklerin yok edilmesini sağlamaktadır. Andızotu çiçeği özleri ise pankreastaki otoimmüm düzensizliklerini bastırır ve B hücrelerinin yok olmasını engeller.Bu özün etkisi 2002 yılında Japonyada bulunmuştur. Doğal antioksidantlardan biri üzüm yapraklarının özü sayesinde "oksit stresleri" ürünleri olan radikal ve oksidant işlemini söndürerek Diabet krizlerinin sıklığını azaltır. Meyankökü ekstresindeki flavonidler, triterpen saponozit ve glikozitler, kortikasteroit oluşumunu teşvik eder ve antienflamatuar ve antioksidan özelliklere sahiptir.



SPONGİLLA FORTE akne ve pigment lekesi tedavisinde Birden fazla biyolojik aktiviteye ve yüksek emici özelliğe sahip olan Spongilla Lacustris adlı tatlı su süngerinden özel yöntemlerle elde edilmiştir. Spongilla Lacustris yapısı, ağ şeklinde organik madde ( spongin) ile silis iğnelerinden oluşmuştur. Spongilla Lacustris etkisini, hafif ısınma, geçici deri kızarıklığı ile birlikte deride batma şeklinde gösterir. Spongilla Forte, akne oluşumunda rol oynayan dört patolojik faktörler üzerinde kuvvetli etkiye sahiptir. • Sebositlerin çoğalmasını durdurur. Böylece sebum üretimi azalır. • P. Acne mikroorganizmasının üremesini inhibe eder. Bunun sonucunda İltihap oluşumu ortadan kalkar veya azalır. • Gözenekleri tıkayan keratonoistlerin dökülmesini artırır. Spongilla Forte, güçlü anti enflamatuar özelliğe sahiptir. Akne Uygulamasında uzun süre kullanılabilir. Cildi tahriş etmez ve hassasiyet oluşturmaz. Spongilla Forte Uygulamasında; Silis iğneleri epidermisin üst tabakasına penetre olur ve normal restrotif yara iyileşme cevabını aktive eder. Uygulanan bölgede ortaya çıkan eritem görüntüsü derideki kan dolaşımının artmasından dolayıdır. Vasodilatasyon, akne lezyonlarının tedavisi açısından en önemli yoldur. Kan dolaşımı ile birlikte, canlı olmayan dokunun akne lezyonun debride eden ve inflamasyon ile savaşan inflamatuar hücreler ve faktörler taşınır. Artan kan dolaşımı, kistik, inançtı aknelerin çözülmesine yardımcı olur. Penetre olan silis iğnelerindeki bioaktif maddeler, akneye sebep olan faktörlerin etkisini yok ederek dermisin tedavisine yardımcı olur. Net etkisi; Dış deri tabakalarının değişimini hızlandırmak, porların kapanmasını azaltmak, Bilinen iritasyon fazı olmaksızın bakterial sayıyı ve enflamasyonu azaltmaktır. Spongilla Forte Uygulamasında; Akne lezyonlarının oluşumuna sebep olan ölü doku debride olur ( Gözenek tıkanması azalır) Enflamatuar hücreler ve faktörler enfekte olan bölgeye gelir. ( Bakteri sayısı ve iltihap azalır). Akne bölgesinde kan akımı hızlanır ve akne lekeleri kaybolur. Spongilla Forte Uygulamasında; Retinoid ve Benzoyl Peroksit ile birlikte kullanıldığında etkisini gösterme süresi uzar.

ANTİSELÜLİT JEL MASKE


SPONGİLLA plus LUMINARIA Selülite Karşı Jel SPONGİLLA plus LUMINARIA Selülite Karşı Jel Spongilla plus Luminaria içeriğindeki maddeler sayesinde yağı parçalar, depolanmış yağ birikimlerini dağıtır, toksinleri atar ve kan dolaşımını, hücrelerin metabolizmasını hızlandırır. Sonuç kapitone görüntü kaybolur. Vücudun selülit, çatlama ve atonik bölgelerle ile ilgili problemlerini giderir Üst deri dokusu pürüzsüzleşip, yağ depolanması ayarlanır. Hızlı ve etkili sonuç için günde bir sabah ve bir kez de akşam olmak üzere iki kez uygulanması önerilir. Vücuttaki fazla kilolar ve selülitlerden arındırmak için kürün yılda iki kez düzenli yapılması gerekir . Jel Bileşenleri SPONGILLA plus LUMINARIA Luminaria içerisinde bulunan biyojenik iyot ve büyük oranda vitamin kaynakları sayesinde, direkt deri yüzeyinde ve deri alt tabakasında metabolizmanın normal hale getirilmesinde yardımcı olurlar. Yüksek miktarda spongin içermesi birikmiş yağ tabakasının inceltilmesini sağlar ve kanın mikro sirkülâsyonunu destekler. Luminaria sekresyon sonucu deride biriken toksik maddeleri uzaklaştırır. Deri altı tabakada sıvı birikimini önler, deri yapısını destekler ve kan dolaşımı hızlandırır. Lenf drenajını düzenler ve dokuyu selülit oluşumundan korur. Spongilla: Hücrelerin kan dolaşımını hızlandırır ve oksijen al Kullanım Şekli: Jeli masaj yaparak derinin problemli bölgelerine 20–30 dakika süreyle uygulayınız. Daha sonra ılık suyla yıkayınız. Asla sıcak su kullanmayınız. Jel uygulandıktan sonra, uygulanan bölgede hafif ısınma, batma ve kızarlık 1- 2gün sürebilir. Bu durumda jeli kullanmayı bırakmayınız. Uygulamadan sonra moomiyo -balsam kullanarak rahatlama sağlayabilirisiniz. Uyarılar: Jelin mukoza membranlarına temas etmesinden kaçınız.

MOOMİYO Krem – Balzam Çok Yönlü Doku Onarıcı ve Antibakteriyel Her türlü cilt hasarında sizin yardımcınız ve destekçiniz olacak. Bir kere kullanın bir daha vazgeçemeyeceksiniz • Göğüs altı kıvrımlardaki doku hasarlarında • Sürtünen alanlarda
Moomiyo Krem – Balzam, yüksek kalitede 200 mg Sea – Buckthorn ( sea - Buckthorn) yağı ve özel arıtılmış Altay dağlarından elde edilmiş Moomiyo içerir. Moomiyo ve Sea - Buckthornun nemlendirici ve yara iyileştirici özelliklerine ek olarak doğal bileşen olan hiyaluronik asit, krem – balsamın etkisini güçlendirir.
Moomiyo,
Doğal biyolojik olarak aktif organik madde ve inorganik yapıda mikro ve makro elementlerden oluşmuştur. Moomiyo’nun içeriğinde; steroidler, fosfolipidler, reçine, ve reçinemsi maddeler-glisin, serin, alanin, lizin, arginin, lösin, tirozin, fenilalanin, glutamik asit ve aspartik asit, metiyonin, valin, triptofan gibi organik maddeler, okzalik asit ve sitrik asit gibi organik asitler, P, B1, B6, B12, vitaminleri, bakır, demir, çinko, kobalt, potasyum, kalsiyum, total fosfor, magnezyum, kalay, kadmiyum, molibden gibi inorganik maddeler bulunur.Moomiyoyu oluşturan doğal bileşenler insan vücudundaki birbiri ile ilgili olan olayların kontrolüne iştirak eder. Moomiyo doğal bileşenleri, spesifik olmayan vücudun korunma mekanizmasına ait faktörleri ( endojen interferonların ve doğal öldürücülerin üretimini indükler) ve immünitenin hümoral ve hücresel bileşenlerini, adaptif mekanizmaları ve onarım mekanizmalarının hızlanmasına yardım eder. Moomiyo antioksidan, membran koruyucu ve antifilojistik etkiye sahiptir. Bakteriyel enfeksiyonlara karşı organizmayı korur.
Sea – Buckthorn;
Dokuyu besleyen, canlandıran, yenileyen ve doku tedavi edicidir. Uzun zamandır doğu da kullanılırken son zamanlarda batı tıbbı tarafından da kullanılmaya başlanmıştır.
Sea Buckthorn yağı; yanık, güneş yanığı, yaralar, egzama gibi doku yaralarının iyileşmesini hızlandırmak ve ülserler, lezyonlar, erozyonlar ( aşınmaları)dahil olmak üzere mukoza membran koşullarını düzeltmeye yardım etmek için kullanılmıştır. Sağlıklı cilt metabolizması için gerekli olan besinleri içeren Sea Buckthorn kırışıklıklarla mücadelede, cilt kuruluğunda, iyi beslenmemekten kaynaklanan erken yaşlanma ile savaşmada yardımcı olur.
Sea Buckthorn yağının içeriğindeki cildin değerli ve nadir bileşenlerinden biri olan palmitoleik asit bulunur. Yanıkları ve yara tedavisinde değerli bir topikal ajandır.
Sea buckthorn bitkisinin eşsiz yağı, biyolojik olarak aktif ve iyileştirici özelliğe sahip yüzden fazla bileşen içerir.
Sea Buckthorn daki Tokoferol ( Vitamin E) miktarı çok yüksektir.
Calendula; sedatif, bakterisit, ağrı kesici etkiye sahiptir. Organizmanın enerji merkezi üzerine aromatöropatik etki gösterir.
Plantago (Sinir Otu); İçeriğinde bulunan silisyum ve taninler sayesinde kan damarlarının duvarlarını güçlendirici, iltihabı önleyici etki göstermektedir.
Hyaluronik Asit: Etkili nemlendirici özelliği olan doğal bir üründür. İntradermal bağ dokusunda bulunduğu için, nemi uzun süre muhafaza eder. Deri elastikiyetini güçlendirir
Kullanım şekli ve dozu
Etkilenen bölge üzerine dairesel hareketler şeklinde deriye iyice yedirerek uygulanır. Günde iki kere uygulama tekrar edilir.
Saklama Koşulu ve raf ömrü
Karanlık ve kuru yerde oda sıcaklığında saklanabilir.
Tüpün üzerindeki alüminyum folyo açıldıktan sonra 12 ay içinde tüketilmelidir

MOOMİYO Ayak ve Bacak Kremi



KAŞINTILARI VE KOKUYU ÖNLER
Moomiyo içeriğindeki özel maddeler sayesinde ayaklarda oluşan hasarı kısa sürede tedavi edilmesine yardımcı olur.

LEO SAÇ LOSYONU




LEO SAÇ LOSYONU+ Her türlü kellik problemlerinin tedavi aşamasındaki en önemli hususlardan birisi de, tahriş edici bir etkiye sahip harici ürünlerin kullanılmasıdır. Sıklıkla söz konusu ürünler alkol içerdiklerinden, bunların uzun süreli kullanımları, derinin kuruyarak dökülmesi ve bazı durumlarda da kaşıntı ve derinin tahriş olması gibi olumsuz durumlara sebebiyet vermektedir.
LEO, alkol içermediği gibi muhteviyatında seborrhea durumlarında derinin enfeksiyon kapmasına sebebiyet veren Pitirosporum Ovalae' ye mikro organizmalara karşı önemli derecede baktersit aktifliğe sahip kolloid gümüş içermektedir. Yüksek derece saç uzamasını sağlayan ve rejeneratif özelliklere sahip sarımsağın ekstraktif maddeleri ve sarımsağın aktif bileşenlerinin deriye hızlı ve güçlü bir biçimde nüfuz etmesini sağlayan geçirgen maddeleri bulunmaktadır.
Çocuklarda görülen bölgesel kellik durumunda tedaviye başlandığı andan itibaren bir buçuk ay içerisinde zarar gören bölgede saçların çıktığının ve subtotal alopesi hastalarında ise foliküler mekanizmanın canlandığı ve deride saçların uzamaya başladığı görülmüştür.
Total kellik durumunda da uzun süreli kullanım sonucunda pozitif bir sonucun alınmış olduğu görülmüştür. Difüze saç dökülmelerine maruz kalan hastalarda pozitif etki hemen ilk 12-14 gün arasında görülmekte olup, çok hızlı bir şekilde bir birbuçuk ay sonrasında da hızlı bir biçimde saç uzamaları tesbit edilmiştir. Tıbbi sağlık raporunda LEO losyonunun bir birbuçuk ay boyunca günlük olarak kullanılması sonucunda saçların uzadığı ve saç dökülmelerinde önemli ölçüde azalma görüldüğü tesbit edilmiştir.
İLACIN ETKİ ORANI - % 60 İLA % 90 ARASINDA DEĞİŞMEKTEDİR.
1.) Cocuklarda ve büyüklerde kellik proflaktif amacıyla kullanılır.
2.) Etki alanı 650 tür mikroorganizmayı kapsar.
3.) Saç köklerini yeniler, güçlendirir.
4.) Sedef sonunda saç derisindeki hasarlı bölgelerde kullanılır.
5.) Kontr-endikasyonları bulunmamaktadır.
6) Alkol içermez.
7) Kepeği yok eder.
8) Yan etkileri yoktur.
KLİNİK TESTLER
LEO adlı losyon, çocuk ve erişkinlerdeki sınırlı alopesilerin çeşitli formlarının haricen tedavisinde kliniğimizde kullanılmaktadır. Bu losyon, kolloid gümüş, sarımsaktan elde edilmiş maddeler ve aktif maddelerin deriden daha kolay penetre olmasını sağlayacak güçlendiriciler içermektedir. Çeşitli tiplerde alopesisi olan 256 çocuk kliniğimizde izlenmiştir. Bunların %70'inde fazlası 2-16 yaş arasındadır. Preparatın etkinliği çok yüksektir. Sınırlı alopeside bu losyonun 16 hafta boyunca kullanılması, olguların %86'sında saçların yeniden çıkmasını sağlamıştır. Yaygın alopeside (androjenik kökenli) ise, olguların %60'ında olumlu etki görülmüştür. Losyon, 186 olguda, yoğun saç kaybının önlenmesi amacıyla kullanılmıştır. İzlem dönemi boyunca, herhangi bir yan etki ve komplikasyon (deride kuruluk, subjektif duygular, hoş olmayan koku) bildirilmemiştir.
(Korotkiy N.G. Pro. Md. Baş araştırmacı. Doğal Bilimleri Rus Akademisi Başkanı.)
2005 Yılında Rusya Devlet Tıp Üniversitesi, Pediyatri Fakültesi'nin Deri Hastalıkları Bölümünde 526 hasta üzerinde yapılan testler; Circumscribed alopecia - etki oranı %86, Dıffuse alapecia - etki oranı %60. 2005 Yılında Rusya Devlet Tıp Üniversitesi, Dermatoveneroloji Bölümünde 86 çocuk hasta üzerinde yapılan testler Etki oranı - %89.
2006 yılında askeri tıp akademisinin deri hastalıkları kliniği tarafından 15 kişi üzerinde yapılan testler sonucunda etki oranı %68'dir. İLACIN ETKİ ORANI - %60 İLA %90 ARASINDA DEĞİŞMEKTEDİR.
Kullanım Şekli : Kullanmadan önce çalkalayınız. Günde 2 kez saç derisine (saçların seyrek olduğu yerlere) sürünüz. İstenilen etkinin sağlanmabilmesi için losyonun en az 1,5 ay kullanılması gerekmektedir. Saçlar, her gün sık kullanım amaçlı yumuşak ve konsantre olmayan şampuanlarla yıkanmalıdır. Sarımsağın saç derisine etkisi sonucunda kızarıklık ve yanma etkisi görülebilecek olup bu durum kan dolaşımının hızlanmasına göstergesi olduğundan endişe edilmemelidi

KOLLOİDAL GÜMÜŞ


İçindekiler ; Origano otu, yabani hindibağ, poliganom, yaban gülü yemişleri, arctostaphylos yaprakları, akdiken yemiş ve çiçekleri, üvez ağacı yemişlerinden yapılan konsatresen elde edilen Colloidal Gümüş ve arıtılmış su.
Metal gümüşün sıvı bir süspansiyonu olan Colloidal Gümüş tıp dünyasında şu anda en önemli konulardan biri. Rusya’nın tamamen karışık bitkilerin konsantresinden elde ettiği Colloidal Gümüş etkili bir antibiyotik ve antiseptik
olarak yardımcı tedaviye destek olmaktadır. Yapılan araştırmaların sonuçları Colloidal Gümüş’ün organizmanın adapte olma gücünü arttırdığı, kan dolaşımına ve zarar gören dokuların yenilenmesine etki sağladığını göstermiştir.
Ayrıca ürünün Mononükleer fagosit sistemi hücrelerinin Makrobisit aktifliğini arttırdığı ve virüsler başta olmak üzere bir takım mikroorganizmaların fagosite edilmesini sağladığı belirlenmiştir.
Ayrıca Colloidal Gümüş’ün sadece hastalığı tetikleyici mikropları değil söz konusu mikroplar tarafından üretilen toksinleri yok ederek, enfeksiyon sonucunda ortaya çıkan organizma sistem bozukluklarını ortadan kaldırdığı da tespit edilmiştir.
Araştırmaların sonucunda ürünün başta solunum ve bağırsak enfeksiyonları dahil olmak üzere tüm enfeksiyon hastalıklarında organizmanın koruyucu gücünün arttırılması için önerildiği belirtilmiştir.
Ayrıca ürünün adenovirüs hastalıklarında, gribin en yaygın olduğu dönemlerde kullanılması uygun görülmüştür. Lokal olarak kullanılması durumunda Gümüş’ün yüksek etkisi virüslü ve bakterial vb.
hastalıklarda Kulak Burun Boğaz (K.B.B.) hastalıklarında tespit edilen pozitif etkisi uzun yıllar süren uygulamalar sonucunda tespit edilmiştir.
Organların mukoz dokularının enfeksiyon aşamalarının profilaktiğini sağlamaktadırlar. Alkol içermemektedir ve alışkanlık yapmadığı gibi deri gözeneklerini kapatmamaktadır. Maksimum etkinin sağlanabilmesi
için Diab tablet ve jel ile birlikte alınarak organizmada bozulmuş gümüş dengesinin sağlanmasına yardımcı olur.

BEBEĞİNİZ İÇİN %100 DOĞAL


MOOMİYO Krem – Balzam
MOOMİYO Krem – Balzam Çok Yönlü Doku Onarıcı ve Antibakteriyel
Her türlü cilt hasarında sizin yardımcınız ve destekçiniz olacak.

•Göğüs altı kıvrımlardaki doku hasarlarında
•Sürtünen alanlarda
•Çocuklarda görünen kırmızı döküntüler
•Pişiklerde
•Göğüs ucu çatlaklarda
Moomiyo Krem – Balzam, yüksek kalitede 200 mg Sea – Buckthorn ( sea - Buckthorn) yağı ve özel arıtılmış Altay dağlarından elde edilmiş Moomiyo içerir. Moomiyo ve Sea - Buckthornun nemlendirici ve yara iyileştirici özelliklerine ek olarak doğal bileşen olan hiyaluronik asit, krem – balsamın etkisini güçlendirir.
Moomiyo,
Doğal biyolojik olarak aktif organik madde ve inorganik yapıda mikro ve makro elementlerden oluşmuştur. Moomiyo’nun içeriğinde; steroidler, fosfolipidler, reçine, ve reçinemsi maddeler-glisin, serin, alanin, lizin, arginin, lösin, tirozin, fenilalanin, glutamik asit ve aspartik asit, metiyonin, valin, triptofan gibi organik maddeler, okzalik asit ve sitrik asit gibi organik asitler, P, B1, B6, B12, vitaminleri, bakır, demir, çinko, kobalt, potasyum, kalsiyum, total fosfor, magnezyum, kalay, kadmiyum, molibden gibi inorganik maddeler bulunur.Moomiyoyu oluşturan doğal bileşenler insan vücudundaki birbiri ile ilgili olan olayların kontrolüne iştirak eder. Moomiyo doğal bileşenleri, spesifik olmayan vücudun korunma mekanizmasına ait faktörleri ( endojen interferonların ve doğal öldürücülerin üretimini indükler) ve immünitenin hümoral ve hücresel bileşenlerini, adaptif mekanizmaları ve onarım mekanizmalarının hızlanmasına yardım eder. Moomiyo antioksidan, membran koruyucu ve antifilojistik etkiye sahiptir. Bakteriyel enfeksiyonlara karşı organizmayı korur.
Sea – Buckthorn;
Dokuyu besleyen, canlandıran, yenileyen ve doku tedavi edicidir. Uzun zamandır doğu da kullanılırken son zamanlarda batı tıbbı tarafından da kullanılmaya başlanmıştır.
Sea Buckthorn yağı; yanık, güneş yanığı, yaralar, egzama gibi doku yaralarının iyileşmesini hızlandırmak ve ülserler, lezyonlar, erozyonlar ( aşınmaları)dahil olmak üzere mukoza membran koşullarını düzeltmeye yardım etmek için kullanılmıştır. Sağlıklı cilt metabolizması için gerekli olan besinleri içeren Sea Buckthorn kırışıklıklarla mücadelede, cilt kuruluğunda, iyi beslenmemekten kaynaklanan erken yaşlanma ile savaşmada yardımcı olur.
Sea Buckthorn yağının içeriğindeki cildin değerli ve nadir bileşenlerinden biri olan palmitoleik asit bulunur. Yanıkları ve yara tedavisinde değerli bir topikal ajandır.
Sea buckthorn bitkisinin eşsiz yağı, biyolojik olarak aktif ve iyileştirici özelliğe sahip yüzden fazla bileşen içerir.
Sea Buckthorn daki Tokoferol ( Vitamin E) miktarı çok yüksektir.
Calendula; sedatif, bakterisit, ağrı kesici etkiye sahiptir. Organizmanın enerji merkezi üzerine aromatöropatik etki gösterir.
Plantago (Sinir Otu); İçeriğinde bulunan silisyum ve taninler sayesinde kan damarlarının duvarlarını güçlendirici, iltihabı önleyici etki göstermektedir.
Hyaluronik Asit: Etkili nemlendirici özelliği olan doğal bir üründür. İntradermal bağ dokusunda bulunduğu için, nemi uzun süre muhafaza eder. Deri elastikiyetini güçlendirir
Kullanım şekli ve dozu
Etkilenen bölge üzerine dairesel hareketler şeklinde deriye iyice yedirerek uygulanır. Günde iki kere uygulama tekrar edilir.
Saklama Koşulu ve raf ömrü
Karanlık ve kuru yerde oda sıcaklığında saklanabilir.
Tüpün üzerindeki alüminyum folyo açıldıktan sonra 12 ay içinde tüketilmelidir

EGZEMA VE KIRIŞMAYA KARŞI




MOOMİYO EL KREMİ

Komponentlerin yüksek bioaktif içeriği sayesinde krem:

* Çiziklerin, yaraların, deri çatlaklarının çabuk iyileşmesini sağlar
* Kuru, sertleşmiş deride efektiftir.
* Hücre yenilemesini, kanın mikro dolaşımını aktif hale getirir.
* Dış ortamın negatif etkilerinden korur, cildin yaşlanmasını geciktirir

Az miktarda kremi deri üzerine daire şeklinde hareketler ile sürünüz. İçeriğindeki maddelere karşı alerjisi olanlarda kullanılması tavsiye edilmez

ET BENLER


ET BEN ÜRÜN BİLGİSİSuper Chistotel Çinko ile aktif solüsyon Süper Chistotel çinko ile aktiftir. Etbeni, çeşitli siğiller, sertleşmiş deri kuru nasır ve papillomları tamamen yok eden yüksek etkiye sahip bir solüsyondur Yeni oluşumları hiçbir zaman tetiklemez. Deri kusurlarını nerdeyse iz bırakmadan yok eder. Endikasyonlar Etbeni, siğil ( ayakaltı, sivri uçlu, düz ve iplik şeklinde), sertleşmiş deri, kuru nasır ve papillomlar İçindekiler Saf su, Sodyum çinko, Sodyum hidrokarbon, Sodyum hidroklorur, Sodyum Hidroksit Kullanım Şekli ve dozu Uygulamadan önce deri kusuru tespit edilmelidir. Etbeni, siğil, sertleşmiş deri, kuru nasır ve papillom etrafındaki sağlam deriye bolca krem sürün. Süper Chistotel solüsyonu deri üzerine bir damla kadar uygulanmalı, tamamen kuruyana kadar emilmesi beklenmelidir. Sıvı etrafa akmamalı ve sürüştürülmemelidir. Uygulama sırasında hafif yanma hissedilir. Uygulanan deri bölgesinde siyah noktalar oluşur ve bir hafta içinde kurur ve dökülür. Deri Kusuru Günlük Damla Sayısı Tedavi Suresi Siğil ve Et benleri 1 damla 3- 5 gün Nasir 1 damla 5 gün Papillom 1 damla 1–3 gün Sertleşmiş Deri 1 damla 5- 8 gün Uyarılar Mukoza yüzeylerine temas ettirmeyiniz. Temas halinde bolca su ile yıkayınız. Haricen kullanılır. Yüzde bulunan papillom ve siğiller için uygulanırken dikkat edilmelidir. Asla siyah benler üzerinde uygulamayınız Sure ve Saklama Koşulları Karanlık ve kuru yerde 0 – 30 C sıcaklığında saklanmalıdır. Kullanım süresi açıldıktan sonra üç yıldır. Ticari takdim sekli 1,2 ml cam şişede berrak solüsyon

COWBERRY ÖDEM GİDERİCİ ÜRÜN


Kırmızı Yaban Mersini, Eklem ve Adalelere Doğadan Gelen Yardım Doğal Ürünler Fuarından Ödüllü Cowberry deki aromatik maddeler, damar-doku reaksiyonlarını güçlendirir, damar duvarlarının geçirgenliğini azaltır, oksijen metabolizmasını güçlendirir, iltihabı önleyici hücrelerin proliferasyonu ve rejenerasyonu stimule eder. İçeriği sayesinde hassasiyeti ve aşırı duyarlılık reaksiyonlarını yok eder, organizma ile ortam arasındaki dengeyi sağlar Kırmızı Yaban Mersini; iltahap önleyici ve ağrı kesici özelliği olan doğal biyoaktif maddeler içerir. Bu maddeler, adale ve eklem ağrılarının tedavisinde destekleyici olarak kullanılır. Organizmanın bağışıklıkta rol oynayan hücrelerini yeniler ve doğal yenileme süreçlerini aktive eder. Adale ve kıkırdak dokuların güçlenmesini sağlar. Mükemmel anti septik, yara iyileştirici özelliklere sahiptir. Kırmızı yaban mersini otunun aktif maddeleri: Organik asitler, eter yağı, vitamin C, flavonoidlerdir. Meşe kabuğu özü; kırmızı yaban mersini otunun dezenfeksiyon etkisini güçlendirir. Isırgan otu özü; güçlendirici etkiye sahip olup adale ve eklem romatizma ağrılarının giderilmesine yardımcı olur. Sedir ağacı eter yağı; bakterisit etkiye sahiptir. Yaranın iyileşme sürecini hızlandırır. Çam ağacı eter yağı; İltihabı önleyici, bağışıklık sistemini güçlendirici ve anti alerjik etkiye sahiptir. Adaptasyon mekanizmalarını harekete geçirir. . Yan etkiler; İçeriğindeki elemanlara karşı bireysel alerjik durum olduğunda önerilmez. Saklama süresi: Alüminyum kapak açıldıktan sonra 12 aydır.

HAZEL VARİS FORTE


HAZEL FORTE Anti Varis Kremi Kılcal Damarların ve Varikoz damarların rahatsız edici görüntüsünü azaltır, varisle ilgili şikâyetleri dindirir. İçeriğindeki medikal bitkiler • Damar elastikiyetini artırır • Damar duvarlarını güçlendirir. • Kan do
HAZEL FORTE Anti Varis Kremi

Size nasıl yardım eder
Kan dolaşımının yetersizliğinden kaynaklanan ayaktaki ödemi yok eder.
Bacaklardaki ve ayaklardaki ağrıları giderir.
Venlerin kas iplikçiklerinin kasılıp gevşemesini uyararak venlerin tonusunu aktive eder.
Şişmiş damarların şişkinliğini azaltır.
Derinin metabolizmasını ve immün sistemini düzenler.
Kan dolaşımını, düz kas aktivitesini, hücre yenilenmesini uyarır.
Hızlıca deri tarafından emilmesi ve uzun süre kalması nedeniyle yara iyileşmesini hızlandırır.
Bacak dolaşımını düzenler, Venleri ve kapilerleri güçlendirir.


HAZEL FORTE Anti Varis Kremi

Günde 2- 3 kez etkilenen yere parmak ucuyla uygulanır. Varis ve kılcal damar çatlamalarına ilişkin bulgular kaybolana dek Hazel Forte Anti Varis Kremi etkilenen bölgeye uygulanır. Varis ve kılcal damar çatlamalarına ilişkin rahatsızlıklar geçtikten sonra, koruma amaçlı altı ayda bir on beş gün uygulama yapmanız tavsiye edilir.

HAZEL FORTE Anti Varis Kremi,

Varise karşı bitkisel merhem olarak fındık ağacı yaprağının 2000 yıla aşkın bir geçmişi vardır. Fındık ağacı yaprağı özü-damar iyileştirici olarak güçlü bir etkiye sahip olup, flebit, damar varisleri, ülser gibi hastalıklarda çok sık kullanılmaktadır. Hassas deriyi sakinleştirir. Ana damar ve kılcal damar duvarlarını güçlendirir.



Bacaklarınızın Dostu

HAZEL FORTE Anti Varis Kremi

Aesculus Hippocastanum ( atkestanesi);

Kan damarlarını güçlendirir. Efektif bir biçimde kapiller geçirgenliğini düzenleyerek kapiller kırılganlığı ve ödemi azaltır. Elastikiyetini kaybetmiş olan kan damarlarını onarmaya ve güçlendirmeye yardım eder. Atkestanesinde bulunan enaz iki bileşik, aesulin ve aescin dolaşımı etkileyebilir. Her ikisi de koumarin glikozitleridir. Koumarinler kan pıhtılaşmasının ilk atağını yavaşlatır. Aesculin kanı inceltir, kan viskozitesini düzeltir. Vasküler koruyucu özelliği ile birlikte bu etkisini ortaya koyar. Aescin, saponinlerin kompleks bir karışımıdır. Sponin bileşikleri sıvıların yüzey gerginliğini azaltır. Aescin iç damar duvar geçirgenliğini artırır.


Saphora japonica

Damar sağlığı açısından en etkili bitkilerden biridir. Avrupa’da çeşitli venöz hastalıklarda araştırılmıştır. Venlerin ve kılcal damarların stabilitesini sağlar. geçirgenliğini normale döndürür. İltahabı azaltır. Kan mikro dolaşımını düzeltir.
Varikoz venli 2000 den fazla hasta üzerinde bu ekstrenin klinik çalışması yapılmıştır. Ağrı, ödem, sızlama, ayak ağrısı ve rahatsızlıkta etkili olduğu gösterilmiştir. Herhangi bir yan etkisine rastlanmamıştır.

Spirea Ulmaria

Deri epitelizasyonunu (yaranın kapanmasını) sağlar. Yüksek antioksidan ve anti enflamatuar özelliğe sahiptir.

Atkuyruğu

Bitki de bulunan silikoz bileşikler deri esnekliğini sağlayan elastinin sentezinde rol oynayan bakır elementini içerir.
Özel olarak seçilmiş Atkestanesi, Spirea Ulmaria, Saphora Japonica ve Atkuyruğu özü fındık ağacı yaprağının etkisini birkaç kat daha arttırır ve tüm damar duvarlarında iltahap oluşumunu önler.